Передзимове

Cтирає вітер кольори рудаві
З домів, дахів, дерев, а місто жде
Ліхтарника, що сутінки тужаві
Мовчазним світлом вміло сповине.

Час лиє  фарбу ночі на бруківку,
Сьогодні осінь – завтра вже зима,
Німа світлина  - чорно-біла плівка,
На котрій теплих відтінків нема.

Натужно  небо пражить  сніжні хмари,
Плахтину  тиші гріють комини,
Та як від смутку затулити шпари
У довгі снігоночі однини?..


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.