сегодня у нас прам 100 удач

во пасма3 но на Васьк
как эта вам а ни сорамна га
гокна такыя з дырка
да й на й пырдайваць/

wolen sie bitte tak быйтэ жэ нас
шо й мы ны ставымо знак пры Піна й
а то всэ мы тута екся дурны
а ны і Жоржык з Ракы.

Ну, так ось мы вам тут понавСМІхавсь.
А діло діяты хто бугДэт вам?
З Буга тычэ жэ шчэ й нека Фыля Ж.
От і мы ляж аж с праць.

Ну, бо зыма вжэ улад сёнь даЛА Й:
Хоть ты лайсь на ільда С...
Далый?
Хто Дал?

Вот такы СатурНА ЛЬ
Тута й гондэ ву Мняф.
Взьмы да й бый гоздзі в рам.
Шоб ны всі да по швам.

...так шо но й йіжмо ноч глядь,
Ек во прадідко Васьк


Рецензии