Я плачу

              По мотивам стихотворения "Ти плачешь"
              http://www.stihi.ru/2013/06/18/6231
              Автор - Владимир Гусев Тульский

Я о душі  молюся інколи,
Таким незграбним бачить Бог мене.
Дарована Душа  з народження мені,
Щоб чистою її беріг завжди!
Не було у  души, для фальші місця –
Дається всім вона невинна, чиста.
Повинна стати наречена за життя,
Кохати судженого - Господа Христа!

Вона гріховних помислів не знала,
Була в ній Іскра Божа ще жива,
Що от Святого Духа зачинала,
Свої пориви добрі, та слова.
Гріх проникає в тіло мов Іуда...
Вино божання для души отруйно.
Вона зачала від такого блуду,
В житті солодкому не бачить бруда

Я о души своїй сьогодні плачу,
Молю щоби Творець мене пробачив…


Рецензии
Таня!
замечательно выведены все сопоставления!
доходчиво к сердцу и до души тепло разумом доходит!

* Х *

http://www.stihi.ru/2012/04/17/391

«НЕ ПЛАЧЬ, ХРИСТОС ВОСКРЕС!!!»

Неувядаемый Цвет   09.04.2015 21:02     Заявить о нарушении
Спасибо за высокую оценку. Христос Воскрес! Пасхальной радости, Галина!

Татьяна Турбина   12.04.2015 01:51   Заявить о нарушении
На это произведение написано 13 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.