Мы гонды взялыся

Мынтыты косы з дви щ.
А ТО щося ныц мни
А НИ ад Лунив в шиль.

И ота: ты хочешь
Хрусталик зничтожыць?
Ну, на кристаляник! Займайся!
На кирок потом но втяГАЙ тапк.

Бо Ж можня Ж, чаво там,
Кали е ахвота
И в старосци втрахваць
ЯкихСци саплянь с пяць.

Кияне жэ мы вот типа жэ-с.
Но новэ що с Пэ З дэ Рука ексь.
Ий гопа на бойИнг в Нов Росый.

Як ничь насТупае,
Бо Ж боль прам якаЯсь
Тупая, ну, в дуПы й та й в сРацы Ж.
А дэ тая рацыя в Вацкыль,
Коль  гэтак нараВятц ятвяжКИ СЬ.

Ну, й как их да не й фотаШахНуць.
А послей...
Как хвайна!
Кан-кан, ню сь.

У нас веть есть кнышка па працы
Са й фсе хатаГрафХий
В сукАрно й.

Да й вот шо-та тут вымуЧаем.
Побачтэ:
Ны тэ Ж трэга во й ройЗришинь
Пры зжатии сниМК


Рецензии