А я намагаюся жити

А я намагаюся жити

А я намагаюся жити
У серці любов розбудити,
Побачити небо блакитне,
Дитячі усмішки і квіти.

Так швидко минають роки,
Години спливають і дні,
І я поспішаю за ними,
На край до надії іду.

Я бачу родину щасливу,
Що горя не знає й біди,
Лишилось недовго блукати,
Але я довірився Богу.

Я хочу спочити у стінах,
Де люблять і цінять мене,
Де щирість душевна і втіха,
Де зло не панує в серцях.

А я намагаюся жити,
Душевні рубці не зашити,
Але після себе лишити,
Краплину правдивих рядків.


Рецензии