Те, що

Те, що є.

Біль мій,фантомний, щемить.
Гострий і прикро-постійний.
Часом здається - ще мить
і - заберуть. В богадільню...

Всі - мерехтять і тремтять.
Ждуть щось. Мовчать боязливо.
Труни додому летять.
Кров.
Невщухаюча злива...


Рецензии