Обикновени рисунки -80. Есенна любов

Есенна е
моята любов...
В  старо
злато -
с есенните листи
в хладни вечери
обвита.
Леко тъжна,
но и с меден
вкус...
Спомени.
Отминало е вече-
търкулната
по склона
слънчогледова
пита...
И...  Не ще се върне
знойното  ми
лято.

Б.Калинов -Странник
22. 10. 2014г.
Пловдив
Художник: Даниел Ф. Герхардц



Рецензии