Джерельне...

Поніжити б тебе...словами:
Ласкаво дихнути у скроню.
Торкнутися, ніби, думками,
Та Серце зігріти в долонях.
Шепнути чуттєво, тендітно
Украй непристойні дурниці,
Вустами до вуст непомітно,
Та пити тебе, мов з криниці.


Рецензии