Все проходить

Депресія – я існувала.
Я чекала й не спала
Часом я навіть плакала
Дико сумувала
Себе, тебе ненавиділа
Мало що розуміла, чи знала
Не знала.

Апатія- я існувала.
А потім, знаєш, я перестала
Нічого не відчувала
Тільки іноді кричала
Багато спала, та не забувала
Майже постійно мовчала
Мовчала.

Знайшла себе - я знову жила.
Тебе пам'ятала, та не чекала
З усього собі тільки хороше лишала
Раділа старому й нового шукала
Новий день помічала і багато мріяла
Іноді під небесами літала
Літала.


Рецензии