Хто, якщо не ти???

Відкрий мені свої думки...
Свої бажання, дивні мрії...
Світ не жорстокий, навпаки,
В ньому для тебе всі події.

І сонце світить, птах літає,
Усе для тебе, все тобі...
Хіба ще хтось цього не знає,
Ми дуже сильні, не слабі!

Нехай кожен день-то бій жорстокий.
Нехай вже сил твоїх нема,
Але ж ти сокіл ясноокий,
Ти знаєш, все це не дарма!


Ти переможеш, точно знаю.
Дійдеш ти до своєй мети.
Хоч спробам тим не буде краю,
Не зупиняйся, ти лети!

Тобі все вдасться, ти все зможеш.
І як би ти не говорив,
Я знаю, все ти перебореш,
Бо ти б не зміг, якби ти не схотів.


Рецензии