Людина

Я тебе не розумiю,
Ти мене хоч чуєш?
Я вiд злостi цiпенiю,
З мене ти глузуєш.

Ти давно вже не людина-
Виродок суспiльства,
То чия же це провина?
Чиї же це злодiйства?

Кого вибрав отоманом?
Головне-навiщо?
Йти повинен сам,а не каганом,
Кожний сам собi Найвищий.

Людиною ти маєш бути,
А не «когось частина»,
Не пий цiєї ти отрути,
Це ворога твого судина.


Рецензии