Небажанi уже твоi слова

Небажані уже твої слова.
Думки мої з тобою не сумісні.
І в тебе радість серця вже нова.
А в мене одинока славнозвісна

Самотність, що ночами без тепла.
І в тебе новий світ, нові турботи.
Як прикро, що в цей світ я не ввійшла.
І щастя, що забуду згодом хто ти.


Рецензии