ХIу мякьла ругьале

ЧIянкIалзе мас дерхоле
ИтI чIянкIа цIакьле руръар.
ХIу мякьла хIаругьале
УркIи мелзе хIабуъар.

              БуцIарил берхIилизе
              Солнечный удар бурар.
              ХIу ругьале мякьизе
              ГьатIи гъяйгъи хIабурар.

     Закикан заб дирале
     Дубур шипI-шиниш бурар.
     Мякьлака керрухъале
     Кьаркьала къагъле бурар.

                Чягъила хIабержува
                ХIуни ну къагъле ихIид.
                УркIила хIял аржува
                Гьар мурад таманбирид.


Рецензии