Хамка мамка

ХАМКА (МАМКА)

Мені казала моя мамка
Що ти є просто хамка
Ти забрала її синочка
Ось так забрала й точка

Вона казала ти нахалка
Чим полонила ти Міхалка
На мене ти не маєш права
Це взагалі не твоя справа

Ти з'явилася у житті моїм
Я без тебе не сплю й не їм
Без тебе жити я не можу
Без тебе невеселий ходжу

А коли я чую твоє ім'я
То оживає в мені душа моя
Так хочеться для тебе жить
І неважливо що там мама говорить

Мабуть ти мене приворожила
Бо вирує кров у жилах
А без тебе я зовсім марнію
Я тобою марю я про тебе мрію

Я не послухав свою мамку
Дівчину взяв собі нахалку
Та мамі зі сторони видніше
Що вона не пара Міші

Її зустрів і маму вже не слухаю
З нею я себе чудово "чухаю"
А мама ж бачить все чудово
Що не буде місяця медового

Ти мені стала як рідна
Твоя любов мені потрібна
З вечора до ранку
Я думаю про хамку

Не забороняйте мені мамо
Все одно буде так само
Я вже не мале дитя
Я до неї маю справжні почуття

Вона мене любити вміє
Вона з пів-слова розуміє
Про таку лиш можна мріяти
Мою любов до неї не зміряти

Розділив любов свою між мамою
І хамкою тою самою
А мама ж мені радила
Дивися сину щоб тобі не зрадила

Загоїлися на серці рани
Завдяки любові мами
Мама нам поганого не радить
Мама не обмане і не зрадить

Автор: Михаил Стан, Россия, Москва (Химки), 19 октября 2014 г.


Рецензии