***

Хажалатдин хер аваз зи  рик/е
Зайиф хьана къекъвезва къе
Мих хьиз акьуна вун яр зи  виле
Пашман гьеле туна зун  на рекъе
Дарман ийиз къе  жуван чандиз
Рехъ хьана заз акьван дардиз
К/ан жез еб вегьез гардандиз
Багъмишна  и дуьня кадариз тадиз


Рецензии