Scrap, scrape kiss

Scrap kiss
Scrap scrap scrap  kiss
Scrap scrap scrap   
Scrap scrap kiss

Kiss Scrape   
Kiss  Kiss  Kiss Scrape   
Kiss  Kiss  Kiss
Kiss  Kiss Scrape   

Scrape kiss
Scrape scrape scrape  kiss
Scrape scrape scrape   
Scrape scrape kiss

Kiss Scrap   
Kiss  Kiss  Kiss Scrap 
Kiss  Kiss  Kiss
Kiss  Kiss Scrap   


Рецензии