Шалене...

Чари твої - це кошмари:
Мрію про тебе, вся млію.
Мов та скажена примара,
В ловленні вже шаленію...
Привід шукаю, бо ж маю
Геть спокусити, вкусити.
Хтивість в утробу ховаю,
Щоб хоч до ночі дожити...


Рецензии