ДяргIибил диги

Гьаманра дуцIрум мицIирбарес ахъри кьарикIан
ДяргIибил жан диги далгьахъес мицIир бирунра.
ХIакела дихьибил диги диргIуй багьарикIан
Диги хIадихьесана сахъдеш нуни биргъунра.

Дия дуцIар диги чуйналра дяргIибил царри
Амма ишхIяйзе хIадалгьесана дяргIибил хIинри.
ГIямру хIалугьуй мелзе дия диги датурри
ХIаке тIарукIахъуле гьанна хIуни ватунри…


Рецензии