Думки невпиннi

Сиджу, і знову ці думки невпинні
Про неї, як про сон, неначе неземний.
Та знаю точно,що вони невинні,
То ж серце щире закохалось восени.

А закохалося воно у милі очі,
У посмішку казкову, чарівну.
У руки ніжні, наче дотик серед ночі,
І в ту ходу спокусливу одну.


Рецензии