Доня гонды у Васечкы

Напылася, аж кайиця.
Ну, занадто рыдактор ты,
Кажэ Лена мни Ак.
И чого-то так хочыця
Вжэ лятого молоЗывка...
Ну, хоть хто дэ з малотый дэ
Да позВаль Б СветоСей!

Га? Шо? РыфМый ни й сколечКИ Й?
Да, ну, во, я жэ с ОйЛечКай
ПраМА Й кай жа, гах, гозира
АбзиРаю Раешк.
Дык, пажалуста, луста хлебц
Хоць бык серава е в пинешк?
А ныдэ! Но дожынок, хэ,
Справыв Вовк з БыйРыйСцей.

Пад камоРай гамора вжа
Да с садома тут гондычкы
От жары прамо в поль сучэ
100 морДашкы мышэй.
Я НЫ вам ли Иваново
ГонДы во да на й сайти з фпрам.
Ну, так сиськы на, Ваничка, -
Всэ как е в русинэй.


Рецензии