Поглянь у очi

Поглянь у очі

Стіна холодна, мовчазна,
Розбите серце зогрівала,
Ти обернулась і пішла,
А я себе жалів до ранку.

О так бувало вже не раз,
Коли від світу я ховався,
Я бачив в тісноті Христа,
І полум'я, глибокі очі.

А потім говорив і говорив,
У темряві ходив щоночі,
За що Господь мене прокляв,
Щоб бачив я холодні очі.

Щоб бачив я дитячі сльози,
Криваві трупи на землі,
Поглянь, поглянь мені у очі,
І ти побачиш, як вмирає світ.


Рецензии