Я тебе люблю

Поклич мене, і я прийду
Потоком шумної ріки
Тебе повсюди віднайду
Через роки, через віки

Знайду тебе серед пустелі
У сяйві місячних зірок
В квітучих травах,та у хмелі
Мені до тебе лише крок

Встелю дорогу килимами
З волошок синіх постелю
Любовь навіки поміж нами
Всім серцем я тебе люблю !
17 10 2014 р
Виктория Р


Рецензии