Ты - мая цудо ная дзя чына

Ты - мая цудоўная дзяўчына!
Самая прыгожая на свеце!
З самымі ласкавымі вачыма!
Больш няма такой на ўсёй планеце.

Я цябе кахаю ўсёй душою!
Ты - мой цёплы сонечны праменьчык!
Маё сэрца назаўжды з табою!
Ты - мой самы родны чалавечак!


Рецензии