Можа, час?

Восень. Можна не капацца
Усё у каморах, на стале
Можна...Можна i заняцца
Ад усёй душы, але...
Нельга! Шчэ не спiць прырода.
 - Ну, няхай. Няхай засне...
Ну, а можа...Хiба шкода?
-Не! I не!!! I не!!! I не.


Рецензии