Челов колюб х п хоп

Я зразу скажу - я нормальний мужик,
інтімно з жінками тільки дружив,
до всяких сношеній альтернатівних
я лічно ставлюся негатівно,
і руку ніколи я не потисну
одностаттєвому нонконформісту.
Якщо виражатись прєдєльно ясно -
я, як і ви, не люблю підарасів.

Але я знаю жизнь нє по наслишкє!
Суспільство рождає такіє отрижкі,
шо гєй в порівнянні с таким общества члєном -
як ангєл поруч з дємоном.

Возьмьом наприклад хоча би таксистів.
Зупиняєш на дорозі деу ланос сєрєбристий
і хочеш поїхать у спальний район,
а за кермом який-то гандон
(обично Сєргей ілі може Артур)
хоче грошей наче за ексклюзівний тур
в Попуа Новую Гвінєю.
Як це назвать, як не підараснєю?

Ще один приклад животрепещущий -
про тих хто не любить ні дітей, ні женщин,
б'є ногами собак, матєрить вєтєранів,
зате рєгулярно на тєлєекрані
показує товсту і хижу морду.
Хто це? Конєшно, обранці народу!
Корпорація зла, машиністи Тітаніка!
Одна надія на Клічко Віталіка,
він не такий, а всі інші такі,
шо їм даже гомік не потисне руки.
Про них розмовлять - то така гидота,
шо піду я скоріше помию рота.

Я популярно для всіх поясню:
я дуже не лЮблю підарасню,
не поощряю розваги анальні,
але треба дивитись на жизнь рєально!
Гєї - найменша проблєма людства,
існують на свєті і більші паскудства.

Та шо тут казати, якщо навіть тьолки
так дістають і сбивають з толку,
шо я висуваю таку тєорєму:
так спортить мужчині нервову сістєму,
як порте її жінок большинство,
не здатне ніяке секс-мєншинство!
Об'яви, пред'яви, відмови в постєлі -
може от цього всього офігелі
ті хлопці, що взяли і перескочили
на тьомную сторону сили?
Я не одобряю анального змія,
та в крайньому разі я їх розумію!

Нас учить усіх православная віра
любити людину, букашку і звіра,
убогих, болєзненних, різних уродів,
представників наших братніх народів,
нєгрів, хачів, Ізраїль, Росію.
Не треба ненавидіть і підарасію.
Насправді важливо тільки одно -
гамно людина або не гамно.


Рецензии