Iслам

Як мені зле, ефенді, алах тебе борони
економ класом літати через такі бодуни.
Але на цім рейсі халявного алкоголю
стане на нашу з тобою сумісну долю.
Бачиш, кругом сидять мої одновірці пихаті -
їм віра, ефенді, забороняє бухати.

А ти сам на лице теж не схожий на слов'янина.
Я тобі так скажу - хай славиться Україна!
Країна, де жінка сама обирає свій шлях,
і їй не пече ні господь, ні, тим паче, аллах.
Вони самі - як ангели, з волоссям хвилястим,
а година із ангелом варта ста баксів!
Я витратив цілих сімсот на пять разів, зрозумів?
Таких, друже, висот, таких духовних прозрінь
ні один пророк у рясі не приніс своєму народу.
І як недорого - сімсот баксів за любов та свободу!

Взагалі-то моя країна вельми багата.
Не така, звичайно, як Сполучені Штати,
але й багатство своє, а не позичене.
Гроші менші, але не мічені.
Свиней у нас не їдять, але люблять м'ясо,
це ми вигадали шашлик та кебаб.
Жінки в нас під одягом носять прикраси,
там же ховають гашиш та драп -
на випадок, якщо чоловік захоче.
Така вона, друже, покірність жіноча.

Одним словом,
усе контрастно -
щось фігово,
щось класно.

Ну що.
Вибачай костурбату англійську.
Сподіваюся, що мухамедове військо
розмови дурні,
ці п'яні колядки,
пробачить мені.
М'якої посадки.


Рецензии