Найцiннiще - це родина

Найцiннiще для людини
Це не грошi, а родина,
Що за стiл збирає всiх,
I дорослих, i малих

Скарб коштовний буде мати
Той, у кого сестра з братом,
Той, кого цiлує мати
Й приголубить рiдний тато

Коли сонце й мирне небо,
Вiд вiйни тiкать не треба,
Всi здоровi i живi
На своiй рiднiй землi

14. 10. 2014 г.


Рецензии