втопитися...

Ні! Вже буде важко мені зупинитися,
Бо у блакитних очах твоїх можна втопитися...
Вже буде важко мені тебе розлюбити,
Навіть, якщо цілу ніч буду з друзями пити...

Я так не хочу прощатись з тобою сьогодні,
Бо я навіки пірнув у чарівну безодню...
Я так боюся почути від тебе: "Зустрінемось",
Бо може завтра ми вже не прокинемось...

Так! Твої очі блакитні, то бажана мрія...
Кажуть, останньою завжди вмирає надія.
Та це не так! І скільки б не бУло відмов,
Знаю - остання вмирає тільки любов...


Рецензии
Прекрасный стих на родном языке. Спасибо!

Лучичек   14.10.2014 00:20     Заявить о нарушении
Дякую!))) Мені приємно це читати!)))


Неизвестный Прохожий   14.10.2014 22:32   Заявить о нарушении