Щастя в д сл з не росте

При відкритих, порваних ранах,
Зашити потрібно чи різати знов,
І не знаю як дожити до ранку,
Від алкоголю не звертається кров,

Відкриваються очі і плачуть,
Сухими сльозами у темноті,
Таких ніколи ще я не бачив,
Вони подарунок від тебе мені,

І транквілізатором в серце,
І в минулому залишилося все,
Та в безмежному морі терцій,
Щастя від сліз не росте...


Рецензии