Стихи на украинском языке

**БІЛЬ**
********
Осіла в склянці розлука...
Я проковтнула-жаль...
Варила каву,а закипіла мука,
Шукала любов,а знайшла печаль...
Вірила в диво,а вийшла осінь...
Чекала щастя,а знайшла жаль...
...Чайник зібрав свої сили останні,
Та заспівав одиноко Душі...
...Ложка цукру,як та отрута
Осіла в склянці на дні як в Душі.


Рецензии