Чакаць не будуць

То проста восень. Выбачайце.
Праходзiць ўсё i  гэта пройдзе.
Працуйце i адпачывайце.
Бог дасць, само сабою знойдзе.
Бог дасць, без следу знiкне недзе.
Бог дасць, паразумнеюць людзi.
Таго, хто доўга-доўга едзе
Чакаць нiхто нiдзе не будзе...


Рецензии