РасСвет наступил или снов нас абуздыват ночь

Никто разбийрот эту дивную штуку - сон Кот.
Улад бо заснуты ты сможыш, коль а ны в кышКох
Ны хлиба, ны цюкру, ны масла з олив хоть бык крох.

Ну, шо. Бо працюйим мы, гледячы шэ й ий на то,
Шо ныц ны в жылудок ны вбыв, хоть Луна ву Каровц.
А тая голодная завшый. Бо сина ны в скот.
И хто жа тобе прынысё, майн Васько, малачкоф.

Колы нэма жинкы, занадто уфспиеш узь фсё зь.


Рецензии