день за днем мина, як хвилина

І день за днем  минає, як хвилина.
Невпинно проростаюча межа.
Надія, що тебе веже не зустріну,
у моєму серці просто пророста.

Не бачити твої холодні очі,
не відчувати вже твого тепла.
Щораз тебе не пам*ятати,
саму себе спокійно обійма.


Рецензии