Мы тута зашли как-та до некай Грех Твен

И шо жэ вам нате в катлетнай.
Да а ничэво жэ й.
Ни рыла й ни й рожай
Ни рый нам данецкав.

Мидный мий чайнык!
Шо Ж гэ дэ родыця
Пуд чыслом 1-насцыть.
Но сцеты жа можна насценкам:
Тылюк бо ву Сонцы З.

А НЕ, хы, й Лунос
МатКУ СЬ защуПамш:
Я! Ось - СейЛена Щ? А ты, дед, кепКА Ш.
Ну, то лаДно. Дно отдыХай хай.
ЧыйТайТэ хоть Мандыль ШтамПА ВШ.

Мест ля рэйЦэнЗый ныМА Ж в юзь.
Так што намаж сибе булак.


Рецензии