***

О, ця гірка печаль ніколи не помре,
Надрізана ножем осінньої сльоти.
Вже затужавів лід. Не умовляй себе
Крізь зношені сніги до мене знову йти.
Бо ця моя журба свідомість відбере,
Прокрадеться вужем у перехрестя снів,
Тому не обманись, не умовляй себе
Співати про любов у приступах вітрів.


Рецензии