Къарникъузар

(пародия)

Рак1ар кьулухъ кацаяр,
Ч1ура ава данаяр.
Шад хьуй лугьуз гьайвандиз
Пурар яна балк1андиз!...

Самовардиз ягъин ц1ай,
Адан къвалар пехир я!
Къецин къалай, инсанар
Зунни Жегьил Шаир Я!

Ч1ал тийижир шаирар-
Рик1ел къвезва шаклувал:
Къарникъузар артух хьун
Тахсиркар я ламувал!


Рецензии