Любов до Бога

Навіщо топчите Любов,
Яка давалась вам навіки,
Навіщо так не любите мене,
Тому що я, від всього Роду?

Ви так бажали миру, доброти,
Що є у всій природі,
Я вам давав через віки,
Несіть же тут Любов від Бога.

Навіщо вам, той мрак,що жив віки,
Уходить все... що не від Бога,
Живіть і Сердце бережіть,
Там іскра Божого наРОДу,

Коли ви пройдите тий Шлях,
Побачити ви всі мої дороги,
І ті що йдуть в далекії віки,
Що я прокладував із болью.

Невже вам хочеться війни,
Побачити ту кров червону,
Ви хочете страждата від борьби,
Що вам дають політикани?

Весь той чудовий світ,
Що я писав навіки вам з Любовью,
Ви хочити похоронить листи,
Але тому не буде волі,

О люди,...Побачте весь той Божий Світ,
Що у ПриРОДі є навіки,
Любіть усе, що є у вас,
Та ввідавайте з миром,

Дітей народжуйте в Любові,
Та БлагоСлавляйте всі віка.
Та Мир і Щастя ввідавайте людям,
І все вернется вам з полна.

Я Вас люблю і вірую у вас,
Що переможите усю негоду,
І вся та біль, що зараз є,
Уйде у прірву,що в неволі.

Тепер стає, ясніше і в умах,
Та люди показали це Любовью,
Ви бережіть, себе наРОД,
Бо це Едине,що є, у Бога!


Рецензии