Де нема болю?

Не то слово ,що ранить не може.
То не щастя де нема бід.
Ти мене пригорни ,Боже,
Та врятуй від людських огид...

Покажіть мені,де нема болю ?
І тоді розсміюсь вам в обличчя!
Як можно будувати дорогу-долю,
Та йти лиш по краю узбіччя!

Ми не бачимо в світі різниці.
Не буває веселки без хмар.
Наче всі ми на дні криниці,
І не цінуємо даний нам дар.


Рецензии