для тебе

Осінь, листя вже згоріли,
А птахи у прирій полетіли.
Хрумкотять гілки під ногою,
Мені сьогодні тепло з тобою.

Навіть, коли пухкий сніг накриє,
Буду знати, що в мене ти є.
Тепліше, серця твого нема.
Тепліше серця твого, нема.


Рецензии