придумай риму

Що далі? Абзац? Нове речення?
Цій римі нема забезпечення,
Як і долі в ній нема,
Ти не пиши її сама.
Бо та рима - життя твоє,
Воно в самотності зігниє.
Впаде долу та й зів'яне,
Серце битись перестане.
Очі будуть сліпнути,
Руки, від болю, тремтіти,
Літо більше не настане
І тебе більше не стане,
І тебе більше нема,
Бо, так придумала ти сама.


Рецензии