Я кликав Бога навесн

       ***
Я кликав Бога навесні.
Біда спіткала – травень плакав!
І відповів Господь мені,
Він прилетів небесним птахом!

І зцілив душу від образ,
Сердечних мук навік позбувся!
Гірке – солодким стало враз,
Коли Господь душі торкнувся!
       ***


Рецензии