Екяне ярем

Сен меним мелегим,
Мен сенсиз оламам.
Сен меним фелегим
Иджрангъа даянмам.

Акълымда, тюшюмде
Тек сени корем.
Сен меним бир данем,
Екяне ярем.

Мен сенинъ юкъунъны
Дешеттен сакълайым,
Эп къоркъу-перванъны
Рюзгяргъа ташлайым.

Сен меним къуванчым,
Йылдызым меним.
Зорлукъта таянчым,
Назик чечегим.

Сен олсан янымда -
Бу манъа етер.
Сыкъылгъан джанымдан
Гъам, къайгъы кетер.

Эгер де бир куньде
Сени тапмасам -
Шу аньде бир нефес
Алып оламам.

Сен меним мелегим.
Тек сени севем!
Сен меним юрегим,
Екяне ярем.


2009с.


Рецензии