У глибинi

У глибині

Щоб відчути як у темряві
Калатають серця,
Вік ховав ти образу й ненависть.
Серед тіні і смороду
Протікало життя,
Повне муки і жалості.
Стережися за спиною
Тихий подих і біль,
Бруд і сирість лишається.
Де за кроком скелет
У глибині наче смерть
Над тілами гойдається.
Обернися навкруг
Тут немає життя,
Лише попіл злітає,
У забруднених душ,
Порожнеча глуха
І тривожна самотність.


Рецензии