Разом ми навiки

Проти волі народу ми не будемо йти,
Своє щастя й свободу кожен має знайти.
Вірю я, що з братами пролунає наш спів,
Стати всім ворогами з нас ніхто не хотів.
Проженемо заразу, хай загоїться біль
Поклянемося разом ми на хліб і на сіль,
Що у нашій родині між сестер і братів
Не буває бандерів і нема москалів.
Будем ми пам’ятати, що один ми народ
І не станем кидати камінь в другий город,
Наші батько і мати як єдиний кулак
І про це забувати нам  не можна ніяк.
Їх нема з нами разом, бо пройшов вже той час
Та згадаймо одразу, що вони серед нас,
Заспіваємо пісню як в минулі роки
Україна  й Росія - разом ми навіки!

23.03.2014р.


Рецензии