Халадзее

Туман асенні стужкай белай
Далёкі лес падпаясаў
З бяроз лісты ляцяць несмела
На дываны завяўшых траў
І не губляючы надзею,
Што сонца днём сагрэе мы
Ўсе адчуваем: халадзее,
Хоць і  далёка да зімы.


Рецензии