Восень

Восень. Сонца. Халадзее
Час нясецца да зімы.
Мо зімой памаладзеем?
Паважаем холад мы
Мне на бульбу ехаць трэба,
Каб бацькам дапамагчы,
Бо прарвецца хутка неба,
Ад патопу не ўцячы
Вянуць родные палеткі
Капаніцы у руках
Плачуць бедные суседкі :
-Прападзём на бураках.



          калiсьцi дауно...


Рецензии