Змрок

Схамянуўся. Ўсюды змрок
Штосць плятуць пра Бога.
Можа гэта тым урок
Хто згубіў дарогу ?
Калі што дык Філарэт
Ў справах дапаможа,
Мо адкрыецца сакрэт,
Як  зажыць прыгожа ?
Бачу,  скончылісь рублі,
Трэба сеяць грады.
Да чаго ж нас давялі
Тыя...Тыя гады


Рецензии