Кволыя

Жыццё складанейшая з”ява.
Бліснула,падаючы – лясь!!
І вось  адказные заявы
І попел і вада і гразь...
Не прынімайце  ў час чарговы
Бяздумна-блізка да душы
І думкі кволые і словы
Ўсё пра аўто ды гаражы..


Рецензии