Нешта з неба

               
А вершы – гэта нешта з неба
Які святар – такі прыход !
Ну не прыдбаць за вершы хлеба
Не той ідзе сягонні год
А я і скардзіцца не буду
За погляд скоса, за ківок
Я памаленьку веру ў цуды
Гляжу зусім у іншы бок
Усё даецца ўсім з натугай
З крывёю, з потам, з мазалём
І я хажу, як вол пад пугай
Пад тым бязлітасным рублём


Рецензии
Володя,
добра сказаў:
"...Як вол пад пугай
пад тым бязлітасным рублём".

Василий Азоронок   08.10.2014 21:57     Заявить о нарушении
Спасибо,земляк!

Володя Жигадло   09.10.2014 09:31   Заявить о нарушении