Не брат

Ви бандерівцями всіх лякаєте,
А ціни цього слова не знаєте.
Ви його геть не взмозі вимовити,
Вам гріхів своїх всіх не вимолити.

Під Степана Бандери гаслами
За свободу вмирали масово.
А на ваш триколор Власова
Гнів людський і прокляття наслано.

Ви з нацистом в союзі завзятому
Смерть чинили з вкраїнськими хатами.
А Бандеру зустрів Заксенхаузен
Жахом й сірими казематами.

Ваш триколірний прапор заплямлений
Кров’ю жертв безневинних, скривавлений.

Ми пишаємось словом «бандерівець»,
Це почесне звання ще повернеться,
А Бандера для вас є примарою,
Крізь століття він буде вам карою.

Нас навчили життя та історія
Розрізняти Росію й Московію.
В москалях й росіянах ми знаємось:
Перші – погань, з другИми – братаємось.

Нам би стати народами братніми,
Жити в мирі і злагоді здатними.
Але чобіт Москви – на моїй землі,
А тому, ти, москалю, не брат мені !!!


Руслан Зелінський
м. Вінниця


Рецензии
Мы многое не знаем.
Еще больше мы знаем того, чего не было на самом деле.
Увы.
Ленность ума не позволяет искать пути истины. Чем и пользуются наши власти.
:(

Alger   10.10.2014 00:11     Заявить о нарушении